Home

Brands In Motion is een fullservice bedrijf, en heeft 4 afdelingen : Events, Brand Activation, Design en Logistics.

Brands In Motion is gehuisvest in Kessel bij Lier, en heeft een personeelsbestand van 12 mensen. BIM is een echte creatieve duizendpoot binnen de 4 hierboven genoemde pijlers. Het full service bedrijf levert aan heel wat grote, maar ook aan KMO en kleine bedrijven alle soorten activiteiten die hen in ’the picture’ kunnen en zullen plaatsen, waardoor ze zich kunnen onderscheiden van de rest.

BIM is onderdeel van een Holding maatschappij, en bestrijkt via de dochterondernemingen zowat de hele range van mogelijkheden die er zijn in alle verschillende richtingen van Events en Brand Activation.

De eigen designers en creatievelingen zijn gehuisvest in het HQ te Kessel, waar ook de afdeling Logistics kan beschikken over een hypermodern magazijn van 2.000 m². Hier worden de promomaterialen opgeslagen van de verschillende klanten waarvoor BIM werkt. Het beschikt naast een doorgedreven scanning van de opgeslagen promomaterialen ook over een eigen herstellings- en productieatelier. Ook een afdeling voor het herstellen van opblaasbare promostructuren is aanwezig in eigen huis.

Op die manier kan Brands In Motion de markt niet alleen heel snel maar ook erg flexibel tegemoet komen met projecten en acties van A tot Z.